Reacties (niet actueel)

Dan hoor je het ook eens van een ander

Nettie en John

Nettie en John - 21 nachten - 2 Volwassenen - Adria Twin 600 SPT - Eind Sept 2017

☆☆☆☆☆ op Google

Een camper huren via dit bedrijf is kiezen voor zorgeloosheid van begin tot eind. Je bespaart niet alleen veel tijd en geld door een camper in Spanje te huren, maar je bent verzekerd van de super service van Gert! Wij lieten ons ophalen van het vliegveld en hadden "early delivery" van de camper bijgeboekt.

Onderweg kregen we al de nodige informatie en bij het verhuurbedrijf heeft Gert ons alle ins en outs van de camper uitgelegd. Mocht er onderweg iets mis zijn, is Gert direct aanspreekbaar. Wij hadden een super-vakantie van 3 weken in de Adria Twin en legden zo'n 3600 km af. Vanuit Valencia, via Albarracin naar Madrid. Noordwaarts via Leon naar de kust van Asturias. Verder langs de kust naar Galicie en langzaam afzakkend via natuurparken, Salamanca, Cordoba, Sevilla, Ronda naar de kust van Andalusie voor een paar dagen strand. Daarna Granada en het Alhambra en na nog een paar dagen strand weer terug naar Valencia. Vanwege onze vroege vlucht huiswaarts, sliepen wij de laatste nacht voor het terrein van de verhuurder en konden wij de camper in alle vroegte overgeven aan Gert, die ons weer keurig afzette op de luchthaven en daarna namens ons de teruglevering aan de verhuurder en teruggaaf van de borg regelde. Perfect! Wij zeggen: twijfel niet, gewoon DOEN!

© 2023 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 57 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy