Blog & Nieuws

Nog warm van de pers

Campertrip naar Navajas

Op zoek naar een mooi, relaxed dorpje voor de eerste stop van jouw campertrip? Moet er ook nog wat te zien zijn? Dan is Navajas zeker een goede kandidaat op de lijst.

Het wordt steeds mooier bij Camperhureninspanje.nl. We hebben inmiddels meer dan 60 campers in de verhuur in meer dan 20 verschillende klassen van camperbussen tot integraalcampers. Maar nu ook twee Carthago Integraalcampers in het Premium segment: Carthago c-tourer I 150 PREMIUM. Dit is de absolute topklasse om te reizen in stijl en alle comfort die u wenst. Vanaf € 128 / nacht.

Van 15 tot 19 maart barsten de Fallas weer los in Valencia. Onbekend in Nederland maar wel een van de grootste feesten in Spanje. Een miljoen bezoekers komer er van heinde en ver op af. Een ideetje om dat even mee te pikken als je toch in de buurt bent. Alle hotels en B&B’s zitten al maanden vantevoren volgeboekt maar daar heb je geen last van als je je camper bij je hebt natuurlijk.

Lees er meer over op  http://www.verrassendvalencia.nl/fallas.html of http://en.wikipedia.org/wiki/Falles (engels)

Een goede reden om de koffers te pakken

Broken Clouds

10.06°C

Amsterdam, NL

Broken Clouds
Scattered Clouds

14.46°C

Valencia, ES

Scattered Clouds
© 2023 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 57 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy