Reacties

Dan hoor je het ook eens van een ander

Ada en Hans

Ada en Hans - 13 nachten - 2 Volwassenen - 2017 Adria Twin 600 SPT Platinum Collection - Vanaf Valencia de binnenlanden in - Mei 2017

Heerlijk relaxed richting Valencia gevlogen, twee uurtjes en je bent er!
We hadden via camper huren in Spanje een camperven gehuurd, de Adria twin 600spt.Camper1 klein.jpg

Een heerlijk compacte maar toch luxe camper. De camper was nog zo goed als nieuw.
Gert kwam ons van het vliegveld halen en is eerst met ons boodschappen gaan doen. Daarna de camper opgehaald en toen begon ons avontuur!
We hadden van de site van camper huren in Spanje de route midden Spanje uitgekozen.
Na de uitleg gingen we op advies van Gert op weg naar onze eerste camping ...twintig minuten rijden.. Camperpark Valencia. Mooie locatie dichtbij de metro om Valencia te bezoeken. De echte Valenciaanse paella wordt in het restaurantje op de camping vers bereid.. heerlijk, moet je hebben geproefd!

 Het bed van de camper sliep heerlijk en we hebben 14 dagen genoten van de luxe en vrijheid die een camper vakantie je geeft. De bijgeleverde tafel, stoelen en fietsen waren ook prima. We hebben een onvergetelijke trip gemaakt door het prachtige midden Spanje.
Albarracin, Cuenca, Madrid, Toledo en natuurlijk Valencia waren geweldig, maar ook het rijden door de mooie sierra's kunnen wij iedereen aanbevelen! Nog lekker een paar dagen tussen de rijstvelden van l'albufera op camping Devesa garden gezeten waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen langs de prachtige stranden..
Wij kijken terug op een heerlijke vakantie, mede dankzij de goede tips en heerlijke camper van Gert. Dit zal zeker niet onze laatste keer zijn dat we een camper bij hem huren!

© 2018 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 53 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia en Malaga