Nieuws

Nog warm van de pers

Het wordt steeds mooier bij Camperhureninspanje.nl. We hebben inmiddels meer dan 60 campers in de verhuur in meer dan 20 verschillende klassen van camperbussen tot integraalcampers. Maar nu ook twee Carthago Integraalcampers in het Premium segment: Carthago c-tourer I 150 PREMIUM. Dit is de absolute topklasse om te reizen in stijl en alle comfort die u wenst. Vanaf € 128 / nacht.

Na een eerste proefopzet is het nu officieel; camperhureninspanje verhuurt nu, naast onze eigen camper, ook campers van een collega verhuurder hier in Valencia. Zo hoeven we niet zoveel nee te verkopen en is ons aanbod in een klap een heel stuk groter geworden. Als voorbeeld hieronder de Adria Sonic Axess (integraal), de Adria Twin Active (campervan), de Sun Living Lido S14 (semi integraal).

Van 15 tot 19 maart barsten de Fallas weer los in Valencia. Onbekend in Nederland maar wel een van de grootste feesten in Spanje. Een miljoen bezoekers komer er van heinde en ver op af. Een ideetje om dat even mee te pikken als je toch in de buurt bent. Alle hotels en B&B’s zitten al maanden vantevoren volgeboekt maar daar heb je geen last van als je je camper bij je hebt natuurlijk.

Lees er meer over op  http://www.verrassendvalencia.nl/fallas.html of http://en.wikipedia.org/wiki/Falles (engels)

Om persoonlijke en zakelijke, klimatologische en strandredenen is Camerhureninspanje verhuisd van het hete Sevilla naar het koelere Valencia. De camperactivieiten worden vanaf nu weer in eigen beheer gedaan. We garanderen nu dat onze camper in tip top shape is. Je kunt je vakantie voor 2014 alweer boeken. Neem contact met ons op, wij horen graag van je.

Cloudy

13°C

Amsterdam

Cloudy

Een goede reden om de koffers te pakken

Mostly Cloudy

22°C

Valencia

Mostly Cloudy

© 2018 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 53 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia en Malaga